Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Ένας (δύσκολος) αποχαιρετισμός …................................. (από τον συν. Σταύρο Καλφάδη )

   Το 2011 αναπάντεχα, ένα παιχνίδι της τύχης μάλλον,  με έφερε στο ΓΝ Καβάλας για τη δεύτερη «θητεία» μου σε αυτό ως επιμελητής. [Η πρώτη θητεία ήταν το μακρινό 1991 ως ειδικευόμενος στο «κάτω» νοσοκομείο]. Τα έξι και κάτι χρόνια που πέρασαν θεωρώ ότι ήταν γεμάτα και μεστά για μένα, τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό – οικογενειακό επίπεδο. Αυτό που κρατώ και θέλω να τονίσω με αυτό το μήνυμα είναι οι σχέσεις με τους συναδέλφους αλλά και όλο προσωπικό του νοσοκομείου τις οποίες αποτιμώ ως άριστες. Και αυτό αποτελεί για μένα παρακαταθήκη αλλά και «επένδυση».
‘Ένα νέο παιχνίδι της τύχης μου έδωσε την επιλογή να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη, στο νοσοκομείο μάλιστα που εκπαιδεύτηκα και πέρασα τα περισσότερα μου χρόνια. Μετά από πολύ σκέψη και λαμβάνοντας υπόψη πολλές παραμέτρους – οι περισσότερες μη επαγγελματικές – αποφάσισα να ακολουθήσω αυτή την επιλογή…
Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και σας αποχαιρετώ ευχόμενος σε όλους υγεία, ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία. Και ζητώ συγνώμη για τυχόν εντάσεις και αντιπαραθέσεις που υπήρξαν.

Με τιμή και συγκίνηση…
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΦΑΔΗΣ

ΥΓ1: Ευχαριστώ την ΕΓΕΣΥΚ για το βήμα που μου πρόσφερε να εκφράσω αυτές τις σκέψεις

ΥΓ2: Μπορεί  το μέλλον να κρύβει και τρίτη θητεία στο ΓΝ Καβάλας;;;



1 σχόλιο:

  1. Σταύρο ήταν χαρά μας που δουλέψαμε μαζί σου. Σου ευχόμαστε υγεία , οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία.Μακάρι να τα φέρει έτσι η ζωή και να μας ξαναέρθεις για μια νέα θητεία στο νοσοκομείο μας.
    Τσαρίδης Στάθης
    Πρόεδρος ΕΓΕΣΥΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή